Motel Bleumarin

Telefon: 0745/111962,

Adresa: intre Alba iulia si Cluj la km 12,
inainte de loc. Teius li

Localitate: Teiuș (județul Alba)

GPS x: 0.000000, y: 0.000000

Localizare pe hartă

Motel Bleumarin iti ofera linistea de care ai nevoie. Motelul este situat intre Alba iulia si Cluj la km 12, inainte de loc. Teius linga DN1/E68. Aici la Motel Bleumarin te asteptam sa fii gazduit in camere moderne si curate. Unitatea noastra dispune de 11 camere cu un total de 24 locuri de cazare.

Va oferim linie telefonica directa, baie cu cabine de dus, incalzire centrala, parcare iluminata si pazita.

Daca te afli in trecere/tranzit, pentru intalniri de afaceri cu partenerii tai sau in calatorii, ori pentru o escapada idilica datorata unui eveniment special, suntem gata sa te primim, aici la Motel Bleumarin ***. Te asiguram ca vei fi tratat asa cum se cuvine !

Bucatarii nostrii te vor rasfata cu siguranta, intimpinind cererea fiecaruia prin meniuri traditionale si meniuri din bucataria internationala, pragatite cu multa grija si maiestrie.Preparatele calde si reci te vor incinta pentru ca aici materia prima este intotdeauna proaspata.

Totodata in fiecare zi exista un meniu al zilei care este gustos si foarte important la un pret mic.Aceasta pentru ca deviza noastra este sa maninci sanatos, bine si ieftin.Ca la mama acasa...

Deoarece stim ca fiecare eveniment este special, noi ne dedicam fiecarui eveniment si cerintelor clientilor transformand totul intr-un moment unic, de neuitat.Pentru acest lucru garantam seriozitatea si calitatea serviciilor la standarde profesionale si la preturi accesibile, cu pachete variate pentru toate tipurile de evenimente.

Punem la dispozitia tuturor celor care vor sa-si impresioneze invitatii un Salon pentru Festivitati cu o capacitate de 350 persoane.Acesta poate fi compartimentat in functie de evenimentele organizate precum nunti, botezuri, aniversari, onomastici, petreceri private sau diverse intailniri corporate (banchete, dineuri, prezentari etc).Salonul pentu festivitati este dotat cu instalatie de aer conditionat si sistem de ventilare, asigurind un climat placut si o ambianta pe tot parcursul desfasurarii evenimentului.

servicii medicale
hoteluri
servicii medicale
restaurante

Cont neplatit.

Catalog pensiuni hoteluri

Promovare

Site-uri utile:

pensiuni hoteluri

Realizare site

Optimizare SEO
cabinete si clinici

cabinete si clinici

Catalog medici
experti contabili si contabili autorizati

Servicii de contabilitate

Catalog firme de contabilitate
anunturi-gratuite

Anunturi gratuite

Produse si servicii
agentii timisoara

Agentii timisoara

Turism, Imobiliare, Transport
cabinet de servicii

Cabinet de servicii

Catalog cabinete
masini si utilaje

Masini-si-utilaje

Catalog firme masini
imobiliare-timisoara

Agentie imobiliare timisoara

Oferte imobiliare